skip to Main Content

Info aanbod Bloeispurt

Algemene info aanbod

Bij Bloeispurt is alle aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Speerpunten daarbij zijn:

  • vergroting van je kennis over leren in het algemeen en jouw eigen manier van leren in het bijzonder
  • versterking van je leeraanpak.

Je weet beter wat je leert als je weet hoe je leert.

Welke route kies je?

Je volgt een route met een programma op maat afhankelijk van je persoonlijke leerbehoefte. Na een vrijblijvend intakegesprek kun je kiezen uit één of meer onderdelen van het aanbod hieronder.

1. MyCognition Pro

Deze training is speciaal ontwikkeld voor wie wil werken aan mentale fitheid als belangrijke voorwaarde voor leren in het algemeen.

Je oefent zelfstandig met een online programma dat op een verfrissende manier inzicht geeft in je sterkere en zwakker cognitieve vaardigheden.

Meer info in het kwadrant  MY COGNITION PRO

2.  Actief Leren

Deze online training is speciaal bedoeld voor iedereen die de eigen leeraanpak wil verbeteren (of anderen daarbij wil helpen).

Je krijgt volop kennis en tips over effectief leren en leert je persoonlijke vaardigheden bij het zelfstandig leren beter kennen.

Meer info over deze online training zie het kwadrant hieronder ACTIEF LEREN

3. Leercoaching

Naast een van beide bovengenoemde trainingen kun je kiezen voor leercoaching op maat. Je wilt beter leren omgaan met een leerkwestie die nog moeilijk voor je is, bijvoorbeeld omdat je last hebt van perfectionisme (leerhouding) of moeite hebt met begrijpend lezen (leeractiviteit).

Meer info in het kwadrant LEERCOACHING

Voor wie bedoeld?

My Cognitione Pro

Paula, (53 jaar) oriënterend op nieuwe studie/beroepskansen 

“Ik wil nog graag van omgeving veranderen en er juist nu helemaal voor gaan nog een opleiding op te pakken en breinfit te blijven. Maar soms denk ik dat mijn geheugen me steeds vaker in de steek laat.  Dan zijn er die twijfels: kan ik dat nog wel en hoe gaat dat tegenwoordig?”

Actief Leren

Ruben (18 jaar) Mbo niveau 4

Ik krijg in mijn tweede jaar eigenlijk pas voor het eerst matige beoordelingen. Ik weet niet hoe dat kan en daar baal ik van, al kan je dat misschien niet aan mij zien. Hoe kan ik het anders aanpakken?”

Nathalie (41 jaar) studerend naast werk en gezin

“Ik kan me moeilijk concentreren bij die grote lappen tekst die ik tegenwoordig voorgeschoteld krijg. Ook heb ik moeite tijd te maken voor mijn opleiding naast mijn drukke baan en gezin. Hoe krijg ik er grip op? ”

Je ontdekt wat handig is en werkt voor jou.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op. Ik help je van harte verder.

Contact
Back To Top