skip to Main Content
@Bloeispurt.nl

Leercoaching

-Leercoaching
-Remedial teaching

 Jouw persoonlijke leercoach

Leercoaching

De beide online trainingen van Bloeispurt zijn volledig zelfstandig te doorlopen. Indien gewenst kies je daarnaast voor individuele leercoaching.

In deze individuele leercoaching is er speciaal aandacht voor jouw persoonlijke leerbehoefte bij de dagelijkse studie- of werkaanpak. Wat helpt jou om goed tot je recht te komen?

  • Een coachinggesprek duurt een uur (min. 2x, max. 5x)
  • Het gaat om korte oplossingsgerichte coaching.
  • Op verzoek is inzet professionele psychologische test(s) mogelijk.
  • De coaching vindt plaats op locatie Bloeispurt Alkmaar of via TEAMS/Zoom.

1  Leercoaching bij online training MyCognition

Wie dagelijks traint met de Aquasnap-app voor mentale fitheid kan in de leercoaching de eigen leerervaringen bespreekbaar maken. Wat gaat er al prima en wat heb je nog nodig? Je vindt bijvoorbeeld dat je informatie onvoldoende oppikt, hebt moeite met nieuwe taken of last van een zwakke planning en organisatie bij je bezigheden.

2. Leercoaching bij online training Actief Leren

Je bent slim genoeg maar je ziet dat nog onvoldoende terug in je studieresultaten of op je werkplek. Je bent onzeker over je functioneren in een opleiding die je volgt of wilt gaan volgen en wilt daarom  studievaardigheden opfrissen.

Goed om te weten

We maken samen een haalbaar en doelgericht plan. We sluiten de coaching af met een evaluatie en een ontwikkeladvies. Hiermee kun je zelfstandig verder.

_____________________________________

Remedial Teaching

Remedial Teaching is een speciale manier van leercoaching voor leerlingen en studenten met een extra ondersteuningsvraag in het onderwijs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het beter leren starten en volhouden van een taak of het samenwerken in je opleiding. We werken samen aan het vergroten van je zelfredzaamheid bij het leren.

De remedial teaching van Bloeispurt is gericht op het gehele domein van leervaardigheid: studie-, leer- én cognitieve vaardigheden.

Goed om te weten

We komen na een uitgebreidere intake tot een ondersteuningsplan. Daarin staan concrete doelen met een beschrijving van taken die haalbaar zijn voor jou. We sluiten de remedial teaching af met een evaluatiegesprek en een ontwikkelplan. De remedial teaching vindt plaats op locatie Bloeispurt in Alkmaar.

Wil je meer wilt weten over leercoaching of remedial teaching bij Bloeispurt? Ik licht je graag persoonlijk verder in.

Contact
Back To Top