skip to Main Content

Online training
MyCognition Pro

voor sterke cognitieve vaardigheden

MyCognition PRO

MyCognition PRO is een programma voor mentale fitheid

Het programma is ontwikkeld door een internationaal team van neurologen, psychiaters en psychologen. Vanuit Nederland zijn o.a. Radboud University, UMC+ en het AMC als partners betrokken bij verschillende MyCognition- studies.

Bij Bloeispurt is deze training vooral bedoeld als aanvullende ondersteuning voor een kleinere groep leerders die bewust de eigen cognitieve vaardigheden wil trainen.

  • Mensen uit deze groep geven bijvoorbeeld aan dat zij moeite hebben met de vereiste snelheid van informatieverwerking in hun opleiding en dat zij  hun executieve vaardigheden willen trainen.
  • Daarnaast is er een groeiende groep 50+-deelnemers die aangeeft met veel plezier dagelijks even met de AquaSnap trainer aan de gang te gaan “om breinfit te blijven”.

 

Indruk van het programma

@Bloeispurt.nl

3 onderdelen  MyCognition PRO

  • Het onderdeel materialen voor Gezonde leefstijl (volwassenen)
  • Het onderdeel oefenen met cognitieve functies, AquaSnap trainer (alle leeftijden)
  • Het onderdeel testfunctie/assessment, MyCQ (alle leeftijden).

Alle onderdelen kunnen zelfstandig worden afgewerkt. We raden één of meer gesprekken (leercoaching 2.) aan om koers te houden.

Het onderdeel ‘Gezonde leefstijl’ is voor de deelnemers van Bloeispurt veelal op de achtergrond aanwezig en komt op de voorgrond bij gebleken behoefte.

 

@Bloeispurt.nl

AquaSnap trainer

In de game- en oefenomgeving van de app Aqua Snap train je je cognitieve vaardigheden, in het bijzonder de executieve vaardigheden.

@Bloeispurt.nl

Je traint regelmatig op de app van Aqua Snap. De game-omgeving is een verrassend rustgevende onderwaterwereld waar je foto’s van vissen maakt.

@Bloeispurt.nl

MyCQ

Maandelijks herhaal je zelfstandig het testonderdeel van het programma, MyCQ.

Het oefenprogramma AuaSnap trainer past zich aan en neemt steeds jouw laatste testscore als uitgangspunt voor je oefeningen.

 

Back To Top